Geen zin om zelf te speechen..?

Huur een speech!

Anne Gehring interviewt je samen met schrijfster Vera Ketelaars over jouw kwestie, uitdaging of droom. En iedereen die daarbij betrokken is. Ze proberen erachter te komen wat er écht speelt. Op basis van hun bevindingen schrijven ze een theatrale speech; een spiegel voor jouw organisatie. Na de speech scheppen ze ruimte voor reflectie en verdieping, in een vorm die past bij de opdrachtgever en het onderwerp.

Theatrale speeches maakten ze voor onder andere: Het Veiligheidshuis Utrecht, Gemeente Amsterdam en Gemeente Peel en Maas.

‘Anne Gehring en Vera Ketelaars gaven ons de leiderschapsspeech van onze meest bijzondere leider: namelijk wijzelf. Het werd bijzonder, creatief en met veel passie verteld door beide actrices. Zij gaven ons onze eigen speech om ons te motiveren, te boeien en energie te geven. En het had effect, een boodschap kan je op verschillende manieren brengen. Doe je dat met creativiteit, energie en passie, dan komt het anders aan dan alleen met woorden die op een “gewone” toon worden uitgesproken.’ Frans Solleveld, Gemeente Amsterdam.